Slide Met je eigen zonnepanelen energie opwekken Gratis offerte Ook verdienen met zonnepanelen? Heb je besloten om zonnepanelen aan te schaffen? Het is prettig om te weten waar je aan toe bent. Wij helpen je graag!

Vraag gemakkelijk een offerte aan.
VCA** gecertificeerd
Erkend installateur
Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
Voordeel door btw-teruggave
Persoonlijk advies

Gratis offerte
Ook verdienen met
zonnepanelen?
Binnen 60 seconden geregeld

Keurmerken

Naast het afleveren van een vakkundig geplaatste installatie, is veiligheid een van de speerpunten binnen Zonmaat. Sinds februari 2019 zijn wij met trots VCA** gecertificeerd. In juli 2019 zijn wij opgenomen als erkend installateur. Zonmaat is de enige zonnepaneleninstallateur in Nederland die in bezit is van beide keurmerken.

VCA** gecertificeerd

Het is belangrijk dat ons personeel heelhuids terugkomt na een klus. De werknemers van Zonmaat verrichten werkzaamheden op diverse daken en werken hierbij op hoogte, waardoor het onder risicovolle werkzaamheden valt. Zonnepanelen plaatsen levert meerdere risicovolle situaties op. Mede door de hoge prioritering van onze veiligheid streven wij naar de hoogst haalbare VCA-certificering. Vandaar dat wij hebben gekozen om Zonmaat te laten certificeren als VCA**. Deze certificering wordt jaarlijks gecontroleerd en getoetst, zodat deze ook gewaarborgd blijft.

Zegelrecht

Zegelrecht biedt zowel voor u als voor ons de zekerheid dat de installatie in één keer kan worden afgerond. Sommige oudere groepenkasten voldoen niet aan de NEN1010 norm. Dit betekent dat er geen zonnepaneleninstallatie kan worden aangebracht. In dit soort gevallen moet de groepenkast aangepast óf zelfs helemaal vervangen worden. Zonmaat kan nu direct - doordat wij een erkend installateur zijn - de groepenkast vervangen of aanpassen en op deze wijze de gehele installatie in één keer opleveren!

De praktijk

De handhaving van bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften is een cruciaal onderdeel van de bedrijfscultuur van Zonmaat. Al onze installatieteams hebben een interne cursus gevolgd bij Zonmaat. Tijdens deze training leerden zij alles om een vakkundige installatie te plaatsen met de materialen waar Zonmaat mee werkt. Op deze manier bent u verzekerd van een installatie die nog jaren mee gaat!

TOP