Hulp nodig?

Onze klantenservice staat je graag te woord van maandag t/m vrijdag.

Zonnepanelen voor huurwoningen

Zonmaat

Zonmaat laat huurders profiteren van zonne-energie. In samenwerking met Stichting Wocozon en jouw woningcorporatie installeren wij zonnepanelen. Via Wocozon heb je de mogelijkheid om te kiezen voor zonnepanelen. Je betaalt niets voor de zonnepanelen zelf, alleen voor de opgewekte stroom. Jouw zonnepanelen gaan een flink deel van jouw totale stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig, want deze zonnestroom hoef je niet meer af te nemen van uw elektraleverancier en deze zonnestroom kost je gemiddeld 20% minder dan de stroom van jouw elektraleverancier.

Wocozon

Wocozon is een stichting van en voor woningcorporaties zonder winstoogmerk. De bestuurders worden gekozen door de aangesloten woningcorporaties met als enig maatschappelijk doel om bewoners van sociale huurwoningen ook te laten profiteren van zonnepanelen. Dat doet Wocozon inmiddels landelijk voor meer dan 36 woningcorporaties die samen meer dan 300.000 woningen in beheer hebben. Voor al deze woningcorporaties fungeert Zonmaat als de gecertificeerde hoofdinstallateur.

zwarte zonnepanelen

Hoe werkt het?

In vier stappen kunt u genieten van uw zonnepaneelinstallatie.

Plan op maat

01

Het persoonlijke plan bevat een advies op maat. Zo weet je exact wat je netto kunt besparing op uw woonlasten, wat de verwachte energie opbrengst is en hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak nodig zijn.

Acceptatie en inplannen

02

Je wordt ook na acceptatie van het aanbod ondersteund. De installatiedatum wordt ingepland en eventuele vragen worden beantwoord door een monteur van Zonmaat. Na de installatie kunt je bij Wocozon terecht voor vragen over de zonnepanelen.

Vakkundige installatie

03

De gecertificeerde installateurs van Zonmaat komen bij je langs om de zonnepaneelinstallatie te monteren.

Beheren en nazorg

04

Zonmaat is ervaren in het grootschalig verduurzamen van huurwoningen. Dat resulteert in een snelle doorlooptijd, waardoor je minimaal wordt belast. Na de voltooiing van de installatie krijg je uitleg en kun je terecht voor vragen bij Wocozon

Aanvragen

Aanvragen

Wocozon laat ook de huurders van een wooncomplex profiteren van zonne-energie! Als je 'huurder' via een woningcorporatie bent (van een appartement, flat of portiekwoning als onderdeel van een wooncomplex) dan kun je eveneens bij Wocozon terecht.

Als jouw woningcorporatie nog niet met Wocozon samenwerkt, maar je wel interesse hebt dan kun je ons dit uiteraard ook laten weten.

TOP