Zonmaat helpt woningcorporaties om het energielabel te verbeteren.

Wij geloven in een groen, evenwichtig Nederland en willen zoveel mogelijk sociale huurwoningen voorzien van groene energie. Dat is in het kort onze doelstelling, die wij graag met je willen delen! We maken de overstap eenvoudig door het verstrekken van systeem-ontwerp, installatie, monitoring en onderhoud onder één dak. Met onze uitgebreide ervaring kunt je er op vertrouwen dat jouw klanten in goede handen zijn. Bij Zonmaat staan kwaliteit en veiligheid voorop!

Inmiddels verricht Zonmaat voor 21 woningcorporaties de installatie van zonnepanelen.

Installatie

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe wij grootschalige projecten uit moeten voeren, maar ook de kleinere projecten vallen binnen onze expertise. Het start met het schouwen van de van woningen. Daarna maken wij een persoonlijk legplan, waarbij de huurder centraal staat. Zodra de schouwingen goedgekeurd zijn, nemen wij contact op met de huurders om de installatiedatum in te plannen. Tijdens het inplannen van de afspraak leggen wij uit wat de huurder kan verwachten en hoeveel tijd de installatie in beslag neemt. Onze gecertificeerde installateurs komen vervolgens op de afgesproken datum langs om de zonnepanelen vakkundig te installeren. De installateurs zorgen ervoor dat de installatie werkend wordt opgeleverd enlaten de woning netjes achter. Nu de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, kan de huurder genieten van de stroom die hij zelf opwekt!

Dit jaar naar energielabel B

Een serieuze uitdaging! Label B in 2020, in 2030 moet het gemiddelde label A zijn, en in 2050 energieneutraal. Bied ook jouw huurders een stukje energiebesparing! Zonmaat gaat graag in gesprek hierover om alles te vertellen. Bekijk met de locatie scan of wij installaties in jouw regio verrichten.

HUIDIGE PARTNERS

TOP