Slide
Zonnepanelen voor Woningbouwcorporaties

Heeft uw woningcorporatie een samenwerking aangekondigd? Dat is goed nieuws. Omdat zij verduurzamen, krijgt u nu de kans om uw woonlasten te verlagen. Hoe dat werkt? Het is eenvoudig. Wij monteren de zonnepanelen gratis op uw huurwoning en u bespaart met goedkopere stroom.

De installatiedag

01

Voorbereiding

De dag dat uw zonnepanelen worden geïnstalleerd, is een fantastische dag. Vanaf deze dag profiteren uw huurders van voordelige zonnestroom en helpt u mee aan het verduurzamen van Nederland. De werkvoorbereiders hebben de installatie perfect voorbereid.
02

Installatie

Twee dakspecialisten en één elektricien installeren het systeem. De monteurs beginnen met het opbouwen van de veiligheidsvoorzieningen. Daarna controleren zij het dak. Via de werkbon-app weten de monteurs hoe de montage uitgevoerd moet worden, zodat zij de zonnepanelen plaatsen volgens het legplan.
03

Terugkoppeling

Nadat de installatie klaar is, ruimen de monteurs hun eventuele rommel op en lopen met u de installatie door. Iedere installatie wordt stap voor stap gedocumenteerd, en onze werkvoorbereiders kijken vanaf kantoor mee. Hierdoor gaan installaties in één keer goed.
04

Zonnestroom

Zijn de zonnepanelen en de omvormer aangesloten op de meterkast? De monteurs zorgen er meteen voor dat het systeem werkt. U huurders besparen vanaf nu! Zij wekken hun eigen zonnestroom op!
TOP