Slide
Zonnepanelen voor Woningbouwcorporaties

Heeft u een vraag over uw installatie of werkt het iets anders dan verwacht? Via onze klantenservice kunt u direct contact met ons opnemen. Komt u ergens niet uit? Wij verlenen persoonlijke service zoals wij die zelf willen ervaren.

Schadeformulier

Heeft u schade of een klacht? Vul dan het schadeformulier in.

Vragen

Zonmaat geeft graag antwoord op al uw vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Laat ons dit weten en wij beantwoorden hem zo snel mogelijk.

Zonmaat beschikt over een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs. Hierdoor kunnen wij bijna altijd uw installatie door lokale monteurs laten uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat zij bij problemen snel ter plaatse kunnen zijn. De monteurs hebben allemaal ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en zullen de installatie professioneel en verzorgd uitvoeren. Alle installateurs zijn VCA-gecertificeerd.
Nee, alleen in uitzonderlijke gevallen. De zonnepanelen worden automatisch schoon gemaakt door wind, regen, hagel en sneeuw. Mocht het zo zijn dat we op afstand constateren dat de stroomopwekking te laag is, door bijvoorbeeld een storing of extreem vieze panelen, dan nemen we contact met u op om het probleem op te lossen. Indien u zelf vermoedt dat er iets mis is met de installatie kunt u altijd contact opnemen met Zonmaat.
Er moet een aansluiting gemaakt worden in de meterkast. In de meterkast wordt de zonnestroommeter geplaatst en er wordt een extra groep gemaakt. Er komt een kabeltraject van de meterkast naar het dak. Hiervoor wordt op locatie de beste route gekozen. De kabel zal in een witte kabelgoot of via een eventueel aanwezige loze leiding worden aangelegd. De panelen worden via een steiger op het dak geplaatst en via de zolder worden deze, via het kabeltraject, gekoppeld aan de nieuwe groep.
Dit is de dag waarop jij écht start met profiteren van zonne-energie. Binnen één dagdeel zorgen onze monteurs voor een werkende zonnepaneleninstallatie. De dag eindigt met zonnepanelen lijnrecht op je dak, netjes weggewerkte kabels.

Noodsituatie

Heeft u last van een lekkage? Bel direct naar 072-7920174. Onze klantenservice staat u graag te woord van maandag t/m vrijdag.

TOP