Slide Met je eigen zonnepanelen energie opwekken Gratis offerte Ook verdienen met zonnepanelen? Heb je besloten om zonnepanelen aan te schaffen? Het is prettig om te weten waar je aan toe bent. Wij helpen je graag!

Vraag gemakkelijk een offerte aan.
VCA** gecertificeerd
Erkend installateur
Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
Voordeel door btw-teruggave
Persoonlijk advies

Gratis offerte
Ook verdienen met
zonnepanelen?
Binnen 60 seconden geregeld

Kleinverbruik

In de Elektriciteit- en Gaswet wordt een onderscheid gemaakt tussen een kleinverbruiker en een grootverbruiker. U bent een kleinverbruiker voor de Elektriciteitwet als u een aansluiting hebt met een grootte van maximaal 3x80 Ampère. Een 3x80A aansluiting kan maximaal 3 x 80A x 230V = 55 kW vermogen aan. Dit komt ongeveer neer op 190 zonnepanelen.

Daarnaast kunt u genieten van diverse regelingen om maximaal rendement uit uw zonnepanelen te halen. Zo kunt u gebruikmaken van de salderingsregeling, kleinschaligheidsinvesteringaftrek (KIA) en energieinvesteringsaftrek EIA. Deze regelingen mogen gecombineerd worden, mits u aan alle voorwaarden voldoet.

Subsidies & regelingen

Investeren in zakelijke zonnepanelen wordt een stuk aantrekkelijker door verschillende subsidies. Om zonnepanelen te stimuleren besloot de overheid om te starten met subsidies. Hierdoor kunnen de klimaatdoelstellingen eerder gehaald worden.

In totaal zijn er 2 fiscale regelingen voor organisaties die willen investeren in zakelijke zonnepanelen. Dat wil zeggen dat u een deel van de investeringskosten mag aftrekken of afschrijven, zodat u een belastingvoordeel ontvangt.

Installatieprocedure

Onze deskundige installateurs hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfspanden. Voorafgaand inspecteren (schouwen) wij uw bedrijfspand online, hierdoor zijn er geen verrassingen op de dag van installatie.

De installatie wordt gegarandeerd veilig werkend opgeleverd. De installateurs waarborgen de veiligheid door te werken volgens de NEN 1010. Verder maken de installateurs gebruik van valbescherming en steigers waardoor zij zonder risico op het dak kunnen werken.

TOP