Slide

Bereken uw kosten

Op basis van uw jaarlijkse verbruik adviseren wij het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft. Vervolgens berekenen wij de kosten exclusief btw. U kunt gebruik maken van de 'Kleineondernemersregeling' en de btw terugkrijgen van de Belastingdienst. De tool houdt rekening met de belangrijkste variabelen, zoals het aantal zonnepanelen, de omvormers (incl. kabelwerk), het montagesysteem, de installatie- werkzaamheden en projectkosten. De tool is handig om te gebruiken als indicatie voor de totale kosten.

Opbrengsten en terugverdientijd

Zonnepanelen zijn een goede investering. De aanschaf van zonnepanelen verdient u in de loop van jaren terug. Hoelang het duurt tot u uw investering terug heeft noemen wij de terugverdientijd. De terugverdientijd van zonnepanelen wordt sterk beïnvloed door verschillende factoren, zoals de totale kosten, de gemiddelde opbrengst in kWh en de gemiddelde elektriciteitsprijs. Gebruik onze tool om de opbrengst en terugverdientijd te bereken.

Persoonlijk advies

De werkelijke kosten ontvangt u als u een gratis en vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij gebruiken de software van 2Solar om de daadwerkelijke kosten te berekenen. Met behulp van 2Solar en CycloMedia luchtfoto's maken wij uw persoonlijke legplan. Het legplan houdt rekening met variabelen zoals de hellingshoek- en schaduwberekening. Hierdoor kunnen wij nauwkeurig de kosten en opbrengsten in kWh voor u berekenen.

Terugverdientijd
Ook verdienen met zonnepanelen?

Leuk dat u interesse heeft in zonnepanelen. Wij brengen de kosten en opbrengst graag voor u in kaart. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om direct de gratis calculator te gebruiken! Klaar voor de start?

TOP