Envoy-S

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

De Envoy-S biedt u meer dan alleen inzage in zonne-energie. We bieden u ook Comfort, gemak, meer inzicht en betrouwbare zonne-energie.

Functionaliteit

Communicatie in twee richtingen

De Envoy stuurt prestatiegegevens van uw micro-omvormers naar het internet en stuurt systeemupdates van het internet naar uw micro-omvormers. Twee kanten op en altijd een up-to-date systeem.

Uitgebreide monitoring

De Envoy-S levert u real-time prestatiegegevens, waardoor uw systeem eenvoudig kan worden bewaakt vanaf elk apparaat (bijv. mobiel of tablet) dat met internet is verbonden.

Probleemoplossing op afstand

  • Met de Envoy-S kunt u eventuele prestatieproblemen direct identificeren en op afstand oplossen, voordat deze de totale systeemprestaties beïnvloeden.
  • De Envoy-S bespaart u tijd en geld op bijvoorbeeld ongeplande onderhoudswerkzaamheden op de locatie: voorrijkosten zijn niet meer nodig.

 

De energieoplossing

De Envoy-S is de slimme Enphase gateway achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Dankzij de doordachte Envoy-S wordt het voor zowel de installateurs als de systeemeigenaren eenvoudiger, dankzij de uitgebreide bewaking, inzicht in het energieverbruik, updatemogelijkheden op afstand en zelfs load management. De Envoy-S verbindt alle facetten met elkaar om één compleet geintegeerde  energieoplossing voor thuis te bieden: slim, eenvoudig en krachtig.

TOP