Slide Met je eigen zonnepanelen energie opwekken Gratis offerte Ook verdienen met zonnepanelen? Heb je besloten om zonnepanelen aan te schaffen? Het is prettig om te weten waar je aan toe bent. Wij helpen je graag!

Vraag gemakkelijk een offerte aan.
VCA** gecertificeerd
Erkend installateur
Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
Voordeel door btw-teruggave
Persoonlijk advies

Gratis offerte
Ook verdienen met
zonnepanelen?
Binnen 60 seconden geregeld

Envoy-S

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

De Envoy-S biedt u meer dan alleen inzage in zonne-energie. We bieden u ook Comfort, gemak, meer inzicht en betrouwbare zonne-energie.

Functionaliteit

Communicatie in twee richtingen

De Envoy stuurt prestatiegegevens van uw micro-omvormers naar het internet en stuurt systeemupdates van het internet naar uw micro-omvormers. Twee kanten op en altijd een up-to-date systeem.

Uitgebreide monitoring

De Envoy-S levert u real-time prestatiegegevens, waardoor uw systeem eenvoudig kan worden bewaakt vanaf elk apparaat (bijv. mobiel of tablet) dat met internet is verbonden.

Probleemoplossing op afstand

  • Met de Envoy-S kunt u eventuele prestatieproblemen direct identificeren en op afstand oplossen, voordat deze de totale systeemprestaties beïnvloeden.
  • De Envoy-S bespaart u tijd en geld op bijvoorbeeld ongeplande onderhoudswerkzaamheden op de locatie: voorrijkosten zijn niet meer nodig.

 

De energieoplossing

De Envoy-S is de slimme Enphase gateway achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Dankzij de doordachte Envoy-S wordt het voor zowel de installateurs als de systeemeigenaren eenvoudiger, dankzij de uitgebreide bewaking, inzicht in het energieverbruik, updatemogelijkheden op afstand en zelfs load management. De Envoy-S verbindt alle facetten met elkaar om één compleet geintegeerde  energieoplossing voor thuis te bieden: slim, eenvoudig en krachtig.

TOP