Slide Met je eigen zonnepanelen energie opwekken Gratis offerte Ook verdienen met zonnepanelen? Heb je besloten om zonnepanelen aan te schaffen? Het is prettig om te weten waar je aan toe bent. Wij helpen je graag!

Vraag gemakkelijk een offerte aan.
VCA** gecertificeerd
Erkend installateur
Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
Voordeel door btw-teruggave
Persoonlijk advies

Gratis offerte
Ook verdienen met
zonnepanelen?
Binnen 60 seconden geregeld

Montagemateriaal

Zonmaat maakt gebruik van degelijk en mooi afgewerkt montagemateriaal dat decennia lang meegaat onder alle weersomstandigheden. Aan de hand van het type dak van uw woning selecteren wij het juiste systeem.

We maken gebruik van de slimme montagesystemen van Solarstell en Van der Valk Solar Systems. Zij leveren producten voor platte daken, schuine daken, pannendaken en golfplaatdaken. Wij hebben voor deze partijen gekozen omdat zij altijd kwaliteit leveren. Een goed montagesysteem is de basis voor een zonnepaneelinstallatie. Onze montagesystemen voldoen dan ook vanzelfsprekend aan alle NEN-normeringen en Eurocodes.

Plat dak

Solarstell Connect gebruiken wij als oplossing voor platte daken. De producten van Solarstell zijn snel, betrouwbaar, makkelijk en goed. Ze leveren alle elementen volledig geassembleerd in één basiselement, inclusief de klemmen. Dat maakt Connect hét montagesysteem voor duurzame PV-installaties. Connect is samen met installateurs ontwikkeld, dus alle ervaringen, wensen en eisen uit de markt zijn erin verwerkt. Het resultaat: oerdegelijke en eenvoudige montage bij grote en kleinere projecten. Zo snel lagen die zonnepanelen nog nooit op het dak.

Schuin dak

Voor een schuin dak gebruiken wij Van der Valk Solar Systems. De ValkPitched – Clamp kan worden gebruikt voor alle soorten daktypen. Door de innovatieve en sterke klemverbinding is een snelle en bedrijfszekere bevestiging gewaarborgd. Daarnaast zijn de Side++ profielen verstelbaar. De Side++ profielen zijn extra sterk en lang uitgevoerd voor grote overspanningen en direct geschikt voor het monteren van extra brede, high power panelen.

 

TOP