Slide

Over ons

Zonmaat verduurzaamt woningcorporaties in heel Nederland en brengt de woonlasten van huurders flink omlaag. Met gecertificeerde installatieteams plaatsen wij zonnepanelen. In samenspraak met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een installatie waar iedereen tevreden mee is!

Goed werk afleveren, begint bij goed (technisch) personeel. Onze medewerkers staan centraal. Als VCA** gecertificeerd bedrijf zijn wij zuinig op onze medewerkers. Wij sturen daarom onze medewerkers altijd met goed gereedschap, de beste valbeveiliging en het lichtste steigermateriaal op pad. 

Zonmaat wil zich onderscheiden in de dienstverlening naar haar klanten. Om waarde toe te voegen voor de klant moet het juiste product geleverd worden en op tijd. Bij ons ligt daarom de focus op goedlopende processen; alles binnen de organisatie proberen wij zoveel mogelijk te stroomlijnen.

Ook krijgen onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen, initiatieven te tonen en opleidingen te volgen. Maandelijks organiseren wij toolboxen, zodat hun kennis op peil blijft. Daarnaast hebben al onze medewerkers jaarlijks een opleidingsbudget voor trainingen en opleidingen.

Ten slotte zetten wij ons in voor een betere wereld. We hebben energie nodig voor onze welvaart en ons welzijn; om te leven, wonen en werken. We halen veel energie uit kolen, olie en gas. Deze grondstoffen raken een keer op en de brandstof veroorzaakt klimaatverandering. Ten minste 60 procent van de uitstoot van broeikasgassen wordt veroorzaakt door energieopwekking.

Geschiedenis

Onbeperkte energie van de zon moet toegankelijk zijn voor iedereen. Zonmaat gelooft in persoonlijke aandacht, doeltreffendheid en duurzaamheid. Daarom werkt Zonmaat sinds 2017 hard om de sociale huursector te voorzien van duurzame energie. Inmiddels hebben wij 100+ collega’s die onze kernwaarden inzetten voor duurzaamheid!

TOP