OVER ZONMAAT

Zonmaat is in september 2017 opgericht. Een jonge, frisse organisatie met een duidelijk doel. Zonmaat ondersteunt dus woningcorporaties bij het realiseren van groene projecten. Wij geloven in een groen, evenwichtig Nederland en willen zoveel mogelijk woningen voorzien van groene energie. Met gecertificeerde installatieteams door heel Nederland, geven wij onze klanten altijd de best mogelijke oplossing.

Zonmaat is de hoofdinstallateur van Stichting Wocozon. Het partnership is met Wocozon aangegaan om de huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer te maken en de woonlasten van huurders flink omlaag te brengen. Dit is mogelijk dankzij de professionele en enthousiaste teams van Wocozon en Zonmaat. Daarnaast financieren verschillende banken dit initiatief. In samenwerking met woningcorporaties biedt Wocozon de mogelijkheid om te kiezen voor zonnepanelen. Zonmaat heeft zodoende duizenden zonnepanelen door heel Nederland geplaatst.

Kerstmis

Onze cultuur

Zonmaat is persoonlijk, doeltreffend en duurzaam; het zijn de belangrijkste waarden binnen de organisatie.

Persoonlijk

Persoonlijk

Goed werk afleveren, begint bij goed (technische) personeel. Doordat wij persoonlijk betrokken zijn bij al onze medewerkers, kunnen wij het beste uit iedereen halen. Bij Zonmaat geven wij iedereen een eerlijke en persoonlijke behandeling. We groeien hard, maar zullen er altijd voor waken om van mensen geen nummertje te maken. Onze medewerkers staan centraal.

Doeltreffend

Doeltreffend

Zonmaat wil excelleren in de dienstverlening naar haar klanten. Om waarde toe te voegen voor de klant moet het juiste product geleverd worden en op tijd. Bij ons ligt dus de focus op goed lopende processen; alles binnen de organisatie moet in één keer goed gedaan worden. Iedere dag kun je hier veilig en gezond aan het werk.

Duurzaam

Duurzaam

Zonmaat zet zich in voor de energietransitie voor een betere wereld. We hebben energie nodig voor onze welvaart en ons welzijn; om te leven, wonen en werken. We halen te veel energie uit kolen, olie en gas. Deze grondstoffen raken een keer op en de brandstof veroorzaakt klimaatverandering. Ten minste 60 procent van de uitstoot van broeikasgassen wordt veroorzaakt door energie (lees hier meer over onze duurzame missie).

WERKEN BIJ ZONMAAT

Omdat wij grootst landelijk opereren, zijn wij altijd op zoek naar toppers die ons team willen versterken!
Ben je nieuwsgierig welke vacatures wij open hebben staan, kijk dan op:

werkenbijzonmaat.nu

 

TOP