Slide Met uw eigen zonnepanelen energie opwekken Gratis offerte Ook verdienen met zonnepanelen? Als u besloten heeft om zonnepanelen aan te schaffen, of als u misschien nog aan het twijfelen bent, het is prettig om te weten waar u aan toe bent. Wij helpen u graag.

Vraag gemakkelijk een offerte aan.
VCA** gecertificeerd
Erkend installateur
Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
Voordeel door btw-teruggave
Persoonlijk advies

Gratis offerte
Ook verdienen met
zonnepanelen?
Binnen 60 seconden geregeld

Bereken uw kosten

Op basis van uw jaarlijkse verbruik adviseren wij het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft. Vervolgens berekenen wij de kosten exclusief btw. U kunt gebruik maken van de 'Kleineondernemersregeling' en de btw terugkrijgen van de Belastingdienst. De tool houdt rekening met de belangrijkste variabelen, zoals het aantal zonnepanelen, de omvormers (incl. kabelwerk), het montagesysteem, de installatie- werkzaamheden en projectkosten. De tool is handig om te gebruiken als indicatie voor de totale kosten.

Opbrengsten en terugverdientijd

Zonnepanelen zijn een goede investering. De aanschaf van zonnepanelen verdient u in de loop van jaren terug. Hoelang het duurt tot u uw investering terug heeft noemen wij de terugverdientijd. De terugverdientijd van zonnepanelen wordt sterk beïnvloed door verschillende factoren, zoals de totale kosten, de gemiddelde opbrengst in kWh en de gemiddelde elektriciteitsprijs. Gebruik onze tool om de opbrengst en terugverdientijd te bereken.

TOP