Partnership met Stichting Wocozon

Zonmaat is de hoofdinstallateur van Stichting Wocozon. Het partnership is met Wocozon aangegaan om de huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer te maken en de woonlasten van huurders flink omlaag te brengen. Dit is mogelijk dankzij de professionele en enthousiaste teams van Wocozon en Zonmaat. Daarnaast financieren verschillende banken dit initiatief. In samenwerking met woningcorporaties biedt Wocozon de mogelijkheid om te kiezen voor zonnepanelen. Zonmaat heeft zodoende duizenden zonnepanelen door heel Nederland geplaatst.

Wocozon adviseert

  • Wocozon voorziet elke huurder van een persoonlijk advies.

Zonmaat installeert

  • Zonmaat installeert de zonnepanelen vakkundig.

Eenvoudig voor iedereen

Als we willen dat iedereen een bewuste keuze voor groene energie maakt, dan moet dit ook voor iedereen eenvoudig zijn. Zonmaat is dé specialist in het plaatsen van zonnepanelen. Samen met Wocozon maken wij de voordelen van zonnepanelen ook toegankelijk en betaalbaar voor huurders. Zonmaat installeert de zonnepanelen op jouw dak, waarnaar je direct profiteert van voordelige zonnestroom. Zodoende kan iedereen meedoen en maken we heel Nederland groener.

Duurzaamheid

Zonmaat en Wocozon begrijpen het als geen ander dat je als woningcorporatie behoefte hebt aan een sociale en transparante aanpak teneinde jouw duurzaamheids- doelstellingen te kunnen verwezenlijken. Juist om die reden hebben wij een eenvoudige en unieke concept voor jouw ontwikkeld. Een afspraak kan je maken via Wocozon en Zonmaat monteert zonnestroominstallaties. Dat kan voor eengezinswoningen, maar ook voor de hoogbouw.

Een groenere toekomst

Wil je ook jouw huurders een stukje energiebesparing bieden? Wocozon gaat graag met je in gesprek om je hierover alles te vertellen, waarna de specialisten van Zonmaat de panelen plaatsen.

TOP