EEN KRACHTIGE PARTNERSCHAPSKANS

Een betere toekomst voor u en uw klanten.

Stel je voor dat je je relatie met klanten versterkt terwijl je de planeet en je bedrijfsresultaten helpt. Samenwerken met Zonmaat maakt het eenvoudig om dat te doen. Door uw klanten kennis te laten maken met Zonmaat, biedt u hen een krachtige manier om hun energiekosten onder controle te houden. Hoewel de energietarieven onvoorspelbaar kunnen stijgen, laten we klanten de komende jaren lage, voorspelbare zonne-energiekosten veiligstellen. Ze besparen geld op maandelijkse energierekeningen en u voegt een nieuwe inkomstenstroom toe.

zakenpartners

HUIDIGE PARTNERS

1 VAN DE GROOTSTE FULL-SERVICE LEVERANCIERS VAN ZONNE-ENERGIE IN NEDERLAND.

Zonmaat is een van de de toonaangevende leveranciers van zonnepanelen in het land en een pionier in oplossingen voor schone energie. Wij helpen een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners om schone, betrouwbare energie te kopen tegen lagere kosten dan energie uit fossiele brandstoffen.

We maken de overstap eenvoudig door het verstrekken van financiering, systeemontwerp, installatie, monitoring en onderhoud onder één dak. En met onze uitgebreide ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw klanten in goede handen zijn.

EEN GEMAKKELIJKE MANIER OM INKOMSTENSTROMEN TOE TE VOEGEN.

We bieden u verkooptraining, co-branded collateral en een aangepaste bestemmingspagina op onze website, waar uw klanten informatie kunnen krijgen en een consult kunnen plannen.

Wanneer een van uw klanten een Zonmaat-systeem installeert, ontvangt u een verwijzingsbonus. Vul het onderstaande formulier in en begin vandaag nog.

PARTNERFORMULIER

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over partners.

TOP