Slide Met je eigen zonnepanelen energie opwekken Gratis offerte Ook verdienen met zonnepanelen? Heb je besloten om zonnepanelen aan te schaffen? Het is prettig om te weten waar je aan toe bent. Wij helpen je graag!

Vraag gemakkelijk een offerte aan.
VCA** gecertificeerd
Erkend installateur
Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
Voordeel door btw-teruggave
Persoonlijk advies

Gratis offerte
Ook verdienen met
zonnepanelen?
Binnen 60 seconden geregeld

Zonnepanelen

Onze panelen overtreffen anderen met 310Wp per paneel. Op dit moment een van de meest hoog haalbare wattages per paneel. Ook plaatsen wij alleen zwarte zonnepanelen die mooi staan op ieder dak.

  • Hoge prestaties bij weinig licht (bewolkte dagen, ochtenden en avonden).

  • Uitstekende PID-weerstand volgens IEC TS 62804-1 (PID is een proces dat reeds enkele jaren na indienstname een versnelde degradatie in rendement veroorzaakt).

  • Hoge conversie-efficiëntie van modules door superieure productietechnologie.

  • Vermogen-positieve tolerantie. Zonnepanelen die uit het productieproces komen, laten vaak kleine afwijkingen zien ten opzichte van het aangegeven maximale vermogen. Onze panelen leveren nooit minder op, wel meer (0 / + 3%).

Kwaliteit

De zonnepanelen van Zonmaat worden voordat deze in gebruik worden genomen, periodiek gecontroleerd. Een zonnepaneel wordt onder andere getest op vermogen, de aanwezigheid van zwakke plekken en de blootstelling aan UV-straling, klimaatverandering en alle soorten weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw. Als uit de test blijkt dat de zonnepanelen aan de voorwaarden voldoen, ontvangen de panelen een kwaliteitscertificaat dat wereldwijd wordt aanvaard.

Kwaliteitscheck

Stap 1: Inspectie van de zonnecellen
Elke individuele zonnecel die in onze modules wordt gebruikt, moet twee grondige inspecties ondergaan voordat ze wordt goedgekeurd als een "cel van productiekwaliteit".

Stap 2: Electroluminescent testen
Elke module die we produceren, moet drievoudige EL-tests doorstaan. Het doel van een "EL-test" is het detecteren van een aantal "potentiële" defecten in de cellen van de module.

Stap 3: Flash-testen
Tijdens een flashtest wordt gemeten wat een zonnepaneel daadwerkelijk aan vermogen heeft. Het zonnepaneel wordt getest om het daadwerkelijke vermogen te bepalen.

Stap 4: Eindcontrole
Elke module van DMEGC Solar Energy ondergaat een laatste visuele inspectie voordat deze wordt verpakt voor verzending.

TOP